keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kahdet kisat yhdessä viikonlopussa!

Pakko sanoa heti alkuun, että tästä viikon lopusta ei kyllä toimintaa puuttunut! Viikonloppu alkoi näin...
Koulupäivän jälkeen tavattiin linja-auto asemalla noin klo 16.00 ja matka alkoi kohti Turkua. Siellä sovittiin, että 8 tyttöä menee Arpen isän isoon tilataksiin ja sitten loput kolme matkustaisi Vilpurin äidin kyydillä. Se sopi jokaiselle mainiosti! Kummassakin autossa tunnelma oli kohdallaan koko matkan ajan. Saavuttuamme päämääräämme eli Turun Caribia-hotellikylpylään sovimme hotellihuone jaot ja majoituttiin huoneisiimme nopeasti, sillä oli illan kohokohdan aika! Pääsimme viettämään koko joukkueen voimin iltaa, caribian kylpylään!:)) Sitä oltiinkin jo kauan odotettu!  Kylpylässä uimme ja kaikilla oli oikein hauskaa. Kaikki erilaiset vesiliukumäetkin tuli kokeiltua. Aikamoista! Meinasihan sieltä muutama lentää laidankin yli aina silloin tällöin :D. Palasimme illalla hotellihuoneisiin ja syötiin eväitä Maijan, Madden, Emmin, Arpen ja Essin huoneessa ennen nukkumaan menoa.













Lauantaina lähdettiin runsaaalle aamupalalle noin 7.30. Aamupala oli täyttävä! Kaikilla oli mahat ihan ennätys täynnä!:D. Ennen harkkaa laitettin jo hiukset ja meikit kaikkille valmiiksi. Harkka ei mennyt ihan nappiin... Ohjelmassa oli paljon epävarmuutta ja eriaikaisuutta. Ohjelmassa tapahtui monia "keräily" kohtia ehkä liukkaan maton vuoksi... Harkan jälkeen mentiin pakkaan laukut ja palautettiin hotellihuoneiden avaimet.
Kello oli siinä vaiheessa päivää jo niin paljon, että oli aika etsiä pukuhuone ja lämppätila, mutta mitäs siinä sitten kävikään kun olimme ekaa kertaa kyseisessä paikassa ihan eksyksissä:D:D Tuntui, että käytäviä olisi ollut satoja;D Lopulta kyllä löydettiin pukkari, mutta toinen asia oli löytää joukkue kasaan, kyllä sekin asia saatiin kuntoon loppujen lopuksi! Tehtiin oma lämppä ennen suokkaa, sekä ohjelmaa laskuilla.
Kun olimme alkuasennossa fiilis oli ehkä hieman epävarma ja se näkyi ohjelmassa! Ohjelmassa ei näkynyt kasvoilta kuinka paljon me nautitaan oikeesti voimistelusta ja tapahtuhan siellä myös liukastuminenkin... Kategoria oli 3, joten parannusta on vielä!:) Pian Suorituksen jälkeen lähdimme kohti kotia ja piirinkisoja:)! Mutta Caribia cup oli LOISTAVA harjoitus toukokuussa tuleviin SM-kisoihin!:) Eniten mieleen Caribiasta jäi ehkä omasta sarjastamme Xonox. Xonoxsilla oli hauska ja erilainen teema! Ohjelmassa oli hauskia kohtia ja tytöt menivät ohjelmansa tiukasti ja ryhdikkäästi.





                                                                                                                                                                  Sunnuntaina menimme Pyynikin palloiluhallille noin 10.30. Siellä meillä oli TUL:in piirinkilpailut. Aloitettiin lämppä pikapuoliin. Sitten olikin jo harkan vuoro. Harkka oli paljon parempi kuin eilen, mutta silti liian ilmeetön. Harkan jälkeen laitettiin nutturat ja meikit kaikille ja seurattiin kisoja. Käytiin myös syömässä päivällä ulkona tarjoiltua soppaa. Jälkiruuaksi oli jokaiselle voimistelijalle ja valmentajalle lätty, joka on ehkä hieman normaalista poikkeavaa. Muutama tyttö taisi käväistä lettujonon muutamaan kertaan;). Pian alkoikin jo muutamia jännittää ja kisalämppäkin aloitettiin hyvissä ajoin. Lämppä oli hyvä ja kaikki oli tarpeeksi lämpimiä tekemään ohjelmaa laskuilla. Tauon aikana päästiin matolle kokeilemaan muutamia kohtia ja sitten kuunneltiin muusikki ja kävimme mielikuva harjoitusta. Verhon toisella puolella teimme hyppyjä joita Eve vielä korjasi. Sitten alkoi todellinen jännitys...Seisoimme sermin takana alkukuviossa. Pompittiin ja noustiin muutaman kerran päkiöille ja pidettiin tasapainoa. Sitten kuului "Seuraavana 12-14 vuotiaiden mestaruuus sarjassa Rantaperkiön isku, Luna." ''ja lähtee nyt ja vasen,vasen...." Kävelimme hymyillen alkuasentoon ja pian alkoi soida kisamusiikki. Suorituksen aikana jokainen kävi  laskuja läpi toisensa jälkeen, suoritus oli ihan hyvä. Kukaan ei liukastunut, mutta muutamia eriaikaisuuksia ja tutisemista siellä oli. Jännitettiin kategoriaa yhdessä pienessä ringissä, kädet tiukasti yhdessä ja silmät kiinni jännittyneinä... Kategoria 1 sieltä sitten kuului ja 1 bonuskin tuli(: Olimme kaikki iloisia. Koko rankan viikonlopun päätteeksi saavutimme hopeaa. ;) Fionat -97 voitti kultaa kategorialla 1+ 2 bonusta ja Daaliat saivat pronssia kategorialla 2. Kaikki lähtivät illalla kotiin tyytyväisinä, mutta myös väsyneinä   
 jumppareina.                             ONNEA VIELÄ KAIKILLE MITALISTEILLE! :) (anteeksi postauksen venyminen... ;))

















14 kommenttia:

  1. miks te ette oo enää eleran ja vernan sisarjoukkue? sillon ku oli vaa elera ja luna niin olitte, ja nyt verna elera on sisarjoukkueita.. etteks te halunnu enäävai miks?
    sori vähä sekavasti kirjotettu,mut pointti tulivarmaa selväks? :--D

    VastaaPoista
  2. öööö mikä sisarjoukkue? onko toi nyt tärkee juttu? olin kattomassa teitä caribias, harmi kun se etutyttö kaatus. Teillä on nyt hyvä ohjelma, ihan erilainen kun ennen. tsempit!

    VastaaPoista
  3. ehkä siks verna ja elera on sisarjoukkueita ku ne jaettiin yhdestä joukkueesta talvella? vai ymmärsinkö väärin. tuskin se kenenkään, varsinkaan lunan tyttöjen päätettävissä on että onko ne "sisaria" vai ei. :)

    Hei onnee hyvästä suorituksesta sunnuntaina! ja lauantai tosiaan toi varmaan lisää varmuutta tekemiseen:)

    VastaaPoista
  4. kävikö tytölle pahasti joka kaautui itsekkin olin kisaamassa caribiassa enkä nähnyt teidän suoritusta, sunnuntaina pääsin itse palkinnoille teidän kanssa, mutta en kerro joukkuetta. Tsemppiä kisoihin olette tosi taitavia.!!!!

    VastaaPoista
  5. Kiitos tsempistä:)! Ehkä syynä on se kun valkkumme on nykyään eri kuin ennen:)mutta me emme mitenkään päin vaikutettu siihen, että ollaanko me Eleran tai Vernan kanssa sisarjoukkueita:). Yksi anonyymi osuikin oikeaan eli Verna ja Elera on siksi ehkä sisarjoukkueita, koska Elera jaettiin kahdeksi erijoukkueeksi, vaikka nykyään ei ollakaan sirarjoukkueita niin tsempataan silti ahkerasti toisiamme!:) Ja ei Aikulle pahasti käynyt, vaikka kaatuikin:) ohhoh tulipas tälle kommentille pituutta :D

    VastaaPoista
  6. XD te ootte nii HYVIÄÄÄÄ

    VastaaPoista
  7. Musta tuntuu et te lunat kirjotatte tänne ite :DD

    VastaaPoista
  8. Muistuttaaks toi kuva teijän mielest muka teijän viime ohjelman vapaata ku joku seko pää taas odellen blogiin on menny kommaa musta ihan eri mut päätinny kysyy teiltä ku te sen ehkä tiedätte parhaiten :D http://1.bp.blogspot.com/-RUX1UC2zai0/TZXw8Bn5o_I/AAAAAAAAAGM/vpjzEPwdLqU/s400/191401_198153600219650_100000750338158_594358_7310105_o.jpg

    VastaaPoista
  9. Juu määkin ihmettelin et kuka tollasta kommaa?

    VastaaPoista
  10. Täytyy nyt sanoa että vaikka kuulostaakin jäkättävältä niin kisoista monta lunana takki päällä kulkevaa tyttöä jätti pesemättä käsiään nii ei ihme kun tauteja vilisee.

    VastaaPoista
  11. Tokalle anonyymille, että emme kirjoittele tänne kukaan mitään muuta kuin vastauksia:) Ja sitten tuohon kuvaan. Olihan meillä viime vapaalla teemana puu ja alkuasentona kaikki sai tehdä jonkun eriasennon, jonka sai valita ite niin kuin Odellellakin:) Mutta eivät he varmasti tahallansa halunnut kopioida meiltä mitään=). Voitte katsoa kyseisen ohjelman sivupalkista!:) Kyllä me yritämme pestä käsiä hyvin ja voidaan tsempata varmasti vielä asiassa:)!

    VastaaPoista
  12. hahahha kuka tänne tulee oikee valittaa jostai toisten käsienpesusta?:D pitäisit omat kädet vaan puhtosina,eikä tarvitse silloin tänne tulla sitä ruikuttamaan:) ja eikö oo kisoissa parempaa tekemistä kun kytätä peseekö luna käsiään?:D mihin tää maailma on menossaa...

    VastaaPoista
  13. tää kysymys ei kyllä liity tähän aiheeseen mutta, lunassa oli sillon joskus se veera, nii mihi se katos :O ? lopettiko se?

    VastaaPoista
  14. Veera vaihtoi joukkuetta Ylöjärven Iskun Viljaan. :)

    VastaaPoista