tiistai 5. huhtikuuta 2011

Uu ii u a a aa zing zang wolowolo bingbang!

Lauantaina 2. huhtikuuta järjestettiin Forssassa Sydän-Suomen aluekilpailut. Väsynyt tyttöjoukko kerääntyi linja-autoasemalle jo klo 06.15 valmiina lähtemään kohti Forssaa. Matka sujui mukavasti ja pian olimmekin jo perillä. Päästyämme kisapaikalle Eve ja Jutta alkoivat laittaa meitä kisakuntoon laittamalla meille meikit ja nutturat. Sen jälkeen pitikin aloittaa jo lämppä harkkaa varten. Harkka sujui tällä kertaa ihan hyvin eikä sattunut mitään suurempia mokia:) Harkan jälkeen korjailtiin henkilökohtaisia virheitä ja viimeisteltiin vielä meikit ja nutturat. Kun kilpailut alkoivat katottiin ensimmäinen suoritus ja lähdimme sitten syöpöttelemään. Kaikki söivät mahat täyteen, mutta hieman ripeällä tahdilla, koska lähdimme kannustamaan Tututaa! Juttakin oli päässyt tuomaroimaan 10-12 vuotiaiden kilpa- ja mestaruussarjoja.




kuulat orrella :D
 Koska kisat oli myöhässä, oli suoritus vasta puoli yhdeksän aikaan joten siinä tosiaankin oli aikaa! Ehdittiin ottaa siinä pienet torkut, sekä laulaa ja muutama tyttö haki kahviakin piristykseksi:) Lämppä suoritusta varten, aloitettiin hyvissä ajoin kisapaikan viereisellä koululla. Tehtiin Even kanssa ohjelmaa laskuilla, kun Juttakin saapui paikalle tuomarin tehtävistään.Ehittiin tehdä koululla pari fiilistely kokonaista, jotta saatais meininki kohilleen. Se onnistui!:) Kaikilla oli tosi hyvä ja luotettava olo ennen suokkaa.
Keskittymistilassa kaikki rauhoittui istumaan kuuntelemaan musiikkia ja tekemään viimeisen mielikuvan.Suorituksen jälkeen jalat meinas lähtee alta ja akillesjänteet meinas pettää:D Jokainen kyseli muiden fiiliksiä ja totesi, että ihan hyvin se oli mennyt yhtä isoa eriaikaisuutta lukuun ottamatta.:) Jännitettiin kaikki yhdessä ringissä kategoriaa paitsi Maija, joka oli joutunut heti lähtemään Tampereelle siskonsa synttäreitä juhlimaan:) Meidän iloksi kategoria oli 1 plus 2 bonusta!:) Jonka ansiosta päästiin palkinnoille Fionat -97 ja Odellen kanssa! Oltiin tosi ilosia, että jaksettiin väsymyksestä huolimatta painaa hyvä suoritus. Lähdettiin kohti kotia kymmenen kieppeillä:) Onnea kaikille palkituille!=)

15 kommenttia:

  1. Voi ei! Olin niin haltioissani nähdessäni viime kauden ohjelmanne, että tämä oli kyllä iso pettymys. Täälläkin teitä on kehuttu niin paljon niin odotin teiltä paljon enemmän. Ohjelma oli tylsä, ja varatlot huonoja :( olette kyllä taitavia, mutta teitä kehutaan liikaa...

    VastaaPoista
  2. Älkää tuosta edellisestä välittäkö, tuo sama kommentti on laitettu esim. odellen blogiin. Olette tosi taitavia , tsemppii kaudelle (=

    VastaaPoista
  3. juuuuu luin kans ton saman kommentoijan kommentteja aika monesta muustaki joukkueen blogist:D Aika tyhmää mennä joka toiseen voimisteliblogiin kommentoimaan: "olette kyllä taitavia, mutta teitä kehutaan liikaa..."

    VastaaPoista
  4. Hei onnittelut ykkösestä! :) Olitte hyviä:)

    VastaaPoista
  5. älkää tytöt välittäkö tollasista tyhmistä perättömistä kommenteista!:) se on jonkun oma mielipide, enkä usko että sillä hirveesti on merkitystä....musta ootte upeita ja jos muihin joukkueihin 12-14 sarjassa vertaa niin olette kärkikastia, ja todella tasaisia mm. fionat 97 kanssa:) nyt tehkää kovasti töitä ja näyttäkää smmeis:)


    ps. en ole RaIskusta.........

    VastaaPoista
  6. voisittekos laittaa teiän ohjelman nettiin? :):)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikista kannustavista kommenteista ja tsempeistä! :) Itsekkin huomattiin että kyseinen kommentti löytyy muutaman muunkin joukkueen blogista. Harmillista. :/
    Ohjelma on kyllä tulossa nettiin, mutta ajankohdasta emme vielä tiedä. Saattaa olla, että laitamme sen vasta Mäntsälän kisojen jälkeen.

    VastaaPoista
  8. mun mielestä ois makee jos saisitte tänne blogiin vähä niinku ton puvun sävyjä iha tummaa mustaa ja sitte kirkasta kristallia:) tää tausta ei oikein sovi:) ois tosi jepajepa!

    VastaaPoista
  9. Toi eka kommentoija on laittanu ton teijän,Xonoxin ja odellen blogiin ainakin ! :( tosi tyhmää

    VastaaPoista
  10. Kiitti hyvästä tausta ehdotuksesta! Saadaan varmastikkin toteutettua:)

    VastaaPoista
  11. minun mielestäni tausta on hyvä, kuu teema sopii hyvin luna nimeen:) hauska idea kyllä toi puvun värinenkin, mutta ovathan tässäkin samat värit kuin puvussa:)

    VastaaPoista
  12. kiva postaus:) ootte mun lempijoukkue, ja luen blogianne melkein joka päivä!! olis kiva jos tulis enemmän postauksia, ja vaikka äänestyksiä:D kiva kuva teillä toi palkintojen jaosta:) onko se piiristä vai tullareista?? onnea vaan tähänastisista mitaleista ja tsemppiä sm:eihin! parantakaa vielä vähän näistä hyvistä suorituksista ja ilmettä mukaan lisää niin kaikki on mahdollista!!! paha vastus teille toi fionat 97, ku ootte niin saman tasosii ja molemmat hurjan hyviä! vähän ku vielä pinnistätte ni kyllä te ne voitatte! :D

    VastaaPoista
  13. Minkä takii laitatte kuvaks tollasen missä ei oo kaikkii joukkueen voimistelijoita eikä valmentajia?

    VastaaPoista
  14. Kiitos tsempistä aijotaan parantaa parhaamme mukaan Mäntsälässä!:)Nii olishan se taustan vaihdos kyllä hyvää virkistystä:)! Nyt onkin ollu aika iso tauko postauksien välissä, joten varmaan kohta saadaan postausta aikaiseksi ja ehkä kyselyäkin. Toi yläkuva taitaa olla tullareista:) Yritetään saada sellanen kuva jossa olis koko joukkue!:)

    VastaaPoista
  15. Toi eka kommentti löytyy myös xonoxin ja isabelin blogist-.- ihmiset on kyl outoi xd hyvä luna<3<3

    VastaaPoista