perjantai 11. maaliskuuta 2011

Blogin kysely

Blogin kyselyn voitti ristivaaka 56 äänellä. Upea tasapaino, johon tarvitaan notkeutta ja voimaa saada jalka kiinni käteen. Ääniä tuli yhteensä 110. Olemme ylpeitä ensimmäisen kyselyn vastausmäärästä. Seuraavaa kyselyä olemmekin jo miettineet reenisalilla, ja se taitaa olla joko pukukysely tai musiikkikysely. :)
Tullin kisat lähenevät, seuramme Rantaperkiön Isku järjestää kisat ja mukana on mahtavat 135 joukkuetta! Juhlimme samalla seuran 100-vuotista historiaa. Tervetuloa Tampereelle!


5 kommenttia:

  1. postaus teijän katselmuksesta!! (::

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Mikä toi teiän musiikki on tänä keväänä? :)
    Tajuttoman ihana musiikki ja ohjelma myös! :)

    Hyvä Luna ja tsemppii jatkoo! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä Internetin käyttäjä, sinulla on vuoden alussa taloudellinen mahdollisuus toteuttaa unelmasi ja käynnistää toimintasi uudelleen.
    Olen ranskalainen liikenainen, joka on taloudellisessa umpikujassa, joka pakottaa minut ryhtymään rajuihin toimiin.
    Tässä olen, sain taloudellisen perinnön joltakulta, joka arvosti minua kovasti, kun olin elämäni parhaimmillaan ja joka nimesi minut yhdeksi omaisuutensa perillisistä.
    Tänään naimisissa ja lapsilla en haluaisi lunastaa tätä rahastoa sillä riskillä, että se voi johtaa eripuraisiin kotitaloudessani, mutta Dubain tilin eräpäivä on melkein saapunut ja siksi katsoin parhaaksi lahjoittaa nämä rahat vähävaraisille henkilöille. kuin jättää pankin valmiiksi eräpäivän saavuttaessa.
    Jos olet kiinnostunut tai haluat tietää lisää, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä.

    Whatsapp: + 33 755 427 645
    Sähköposti: laskielena@gmail.com

    VastaaPoista