maanantai 21. maaliskuuta 2011

TUL:n kisat

Nyt on meilläkin kausi startattu onnistuneesti!:) Saatiin katsella upeita esityksiä ja PUKUJA koko viikonloppu, mikäs sen parempaa!! Seuraavat kisat olisikin jo ensi  lauantaina Turussa oleva Caribia cup ja sunnuntaina Tampereella Piirin kisat:)

Meillä oli jo perjantai-illalla harkkasuokka, joten saavuttiin pynsälle viiden aikoihin jo hyvissä ajoin viimeistelemään pukuja ja lämppäämään. Kokeilimme osia ennen suoritusta, jotta saataisiin vähän varmuutta tulevaa harkkasuoritusta varten. Harkka ei menny niin hyvin kuin olisi pitänyt. Harjoituksen jälkeen kävimme tarkasti monia kohtia laskulla, jotta saataisiin pienetkin yksityiskohdat täsmällisiksi. Sen jälkeen teimme 20 minuutin loppuverkan, jotta seuraavan päivän kisasuokka ei olisi jäykkä :) Loppuverkan jälkeen jäimme vielä ompelemaan pukujamme.

(Aamulla) tulimme Pynsälle 12.30 kun kisat alkoivat koska kisasuoritus oli vasta illalla kahdeksan aikoihin. Kisakatsomossa oli IHANAA olla pitkästä aikaa! Koko B-katsomo raikui ensimmäisen marssin aikana pitkästä aikaa onnellisina kaikilla hymy huulilla!

Ensimmäisenä koko uuden kisakauden aloittivat katselmussarjalaiset. Jo kolmantena tuli meidän seurasta tuleva Tututa, joita moni joukkue jo varmaan odotti. Tututalla oli tällä kaudella hieman herkempi ohjelma kuin viime kaudella, joten muutos oli suuri.

Ilta jo koitti kun oma kisasuoritus alkoi häämöttää. Aloitimme kisalämpän puoli seitsemän aikoihin kun kisat olivat niin paljon myöhässä. Lämpän jälkeen aloimme käymään ohjelmaa pienenä läpi. Kävimme muutamia kohtia laskulla ja menimme sitten jo seuraavaan lämppäpisteeseen. Sitten olimmekin jo viimeisen kerran harkkamatolla ennen kisasuoritusta, keskittymässä tärkeimpiin kohtiin.

Sitten olikin jo maton vuoro. Eve rupesi jo laskemaan "vasen vasen vasen" ja kannustukset kuuluivat heikkoina kuin sumun takaa, koska ei pystynyt keskittymään muuhun kuin tulevaan kisasuoritukseen. Kädet olivat kylmän hikiset ja hieman oli jo vessahätäkin :) Jo kuului Arpelta "hep" ja hengityksellä alkuasentoon. Kun musiikki alkoi, tuntui kuin olisi käsikädessä maton kanssa josta ei voinut päästää irti. Loppuasennossa hengästyneenä kuului vain Vilpurin nauru jota jokainen ihmetteli. Vilpuri makasi x asennossa, koska oli kaatunut loppuasennosta adrenaliinin myllätessä.



Samanlainen tunnemyrsky oli jo seuraavana päivänä loppukilpailuissa. Kävimme tiukan taiston ttnv/sisu Fionat-97: n kanssa. Tällä kertaa voitimme heidät 0,09 pisteen erolla. Saa nähdä kuinka käy ensi viikonloppuna Caribia cupissa. Ihanaa nähdä muidenkin ohjelmat / puvut!! Tsemppiä ensi viikonloppuun kaikille ja onnea vielä jokaiselle mitalistille!:)







14 kommenttia:

  1. Tykkäsin tooooosi paljon teijä ohjelmasta!!! (:

    VastaaPoista
  2. tosi ihana ohjelma teillä! <3 tykkäsin toosi paljon!!

    VastaaPoista
  3. Häh miten kaatunut X-asentoon?:D

    VastaaPoista
  4. voitteko liittää videon viime kisasta kun haluun nähä sen x asennon ;-))

    VastaaPoista
  5. Emme aijo laittaa vielä uutta ohjelmaa youtubeen. Laitamme jonkun kisasuoritusken vasta kisojen läkeen. Nyt kohti Turkua. TURKU WE COME ! :)

    VastaaPoista
  6. miten kaatu x-asentoon? :D

    VastaaPoista
  7. ok mut hauska kun kaatuu loppu asennossa x asentoon ;;;;;)))))))

    VastaaPoista
  8. TSEMPPIÄ TYTÖT IHA SIKANA CARIBIAA, KAIKILTA MEILTÄ:)!! vetäkäähän hyvin sielä, me pidetään peukut pystyssä täällä tampereella♥♥

    VastaaPoista
  9. Joo siis loppuasennossa vilpurin kuuluu taivuttaa, mutta sitten innoksissaan taivutti niin maksimiin, että kaatuikin lopulta :D! Ei vilpuri ihan X-asennossa ollut, mutta ei kyllä suunnitellussa loppuasennossakaan:D:D Kiitos tsempistä!<3

    VastaaPoista
  10. tulossa on heti kun kuvat saadaan kohdilleen;)

    VastaaPoista
  11. Tosi kiva lukee teiän kisareissu matkojanne , kisoissa kannustetaan teitä aina täysillä oman joukkueen kanssa.

    VastaaPoista
  12. Kiva että tykkäät lukea. :) Kiitos paljon myös kannustuksesta!

    VastaaPoista