maanantai 11. huhtikuuta 2011

LOMA!

Nyt alkoi meillä viikon loma! Loma alkoi 11.4. maanantaina. Pieni tauko on varmasti tarpeen sekä jumppareille että valmentajille. Eve lähtee tiistaina ottaan aurinkoo ja polskiin toisen valkun Heidin kanssa pitkästä aikaa yhdessä. Toivottavasti Even palattua Heidiltä on meille jonkinlaisia terveisiä Kiinan reissuista. Eve vie mukanaan muistitikun, jossa on tämän kauden esiintymisiä ja kisoja, jotta Heidi olisi edes hieman tietoinen miten meillä tytöillä menee. Lomaa vietetään varmastikin osaksi sen vuoksi että kaikki jaksavat treenata kunnolla eikä vähemmällä teholla, koska sehän on muuten aivan turhaa. :) Valkut pohtivat että loma olisi kaikin puolin jokaiselle mieleinen, ja että jokainen sairastaisi nyt eikä sitten harjoitusviikoilla :) Mitä haluaisitte seuraavaksi kyselyksi ? Ohjelma suoritus tulee Youtubeen Mäntsälän kisojen jälkeen.




Kuvat Aluekisoista 2011

 



                                    HYVÄÄ LOMAA! :)<3

2 kommenttia:

  1. Toi on muuten järkevää, että pitää välillä lomaa, niin sit jaksaa taas reenata täydellä teholla:D
    kyselyksi voisi sopia vaikka: kivoin puvun väri, kuinka pitkät reenit on hyviä, monta kertaa viikossa reenit, kivoin kisakampaus, kivoin liike/tasapaino/hyppy/vartalo, paras joukkue määrä, tai ei jumppaan liittyviä: paras virvontapalkka, paras kouluaine, lempi viikonpäivä, tai ihan mitä vaan mieleen tulee:D!! tsemppiä teijän loman jalkeisiin reeneihin ja toivottavasti pärjäätte sit smeissä ku ootte pitäny taukoo!!!

    VastaaPoista
  2. Moi! Kiitos tsempeistä! Siinä tulikin monta hyvää ideaa. :) Huomenna alkaa taas reenit niin siellä voidaan sitten sopia minkälainen kysely laitetaan, eli kauaa ei enää tarvi odottaa. :)

    VastaaPoista