tiistai 17. huhtikuuta 2012

Piirin kisat


Moikku vaan :))! Piirinkisat järjestettiin hervannassa 14.4, ja päivä oli pitkä. Mentiin kisapaikalle 8.30 ja alotettii tekeen nutturoita mitä nyt kerettiinkin kun alotettiinkin aamuharkat. Mentiin siitä si lämppäileen ja harkkaan. Harkka oli ihan ok, ei mikään erityisen ilmeellä varustettu kokonaisuus mutta eipä huonoinkaan. Harkan jälkeen Hilla ja Maija veti meikit kaikkien silmiin ja Linda ja Vilma väänsi nutturat paitsi meille että joillekkin Nikheille. Sit haettiin reenikamat ja alotettiin lämpää, siinä fiilisteltiin petri nygårdia ja pistettiin parastamme ;))! Sit mentii laittaa puvut päälle ja marssijonoon. Sit oltiinki jo verhon takana tekemässä viimesiä vartaloita ja viimehetken keskittymisiä.
Suoritus meni ihan ok lukuun ottamatta kaikkien henkilökohtaisia mokia. Pisteisiin ei oltu kovinkaan tyytyväisiä, mutta tästä suunta vain ylöspäin!:)
Pisteet: TV:4.86 AV:2.96 EXE:7.20 YHT. 15.02
















Pisteet riittivät siis hopeaan. Kultaa sai Fionat-97 ja pronssia Fionat-98. Onnea heillekin!:)


13 kommenttia:

  1. teillä on ihan mielettömän hienoja kuvii....

    VastaaPoista
  2. Ootte tosi hyvii ja noi pisteet on oikeesti tosi hyvät ku ootte just noussu!! :)

    VastaaPoista
  3. Onnea upeesta ohjelmasta! Ootte hyvii ja taitavii...<3

    VastaaPoista
  4. onks teillä niinkuin melkein kaikki vaikeusosat oikeella??????

    VastaaPoista
  5. yleensä hei paremmalla jalalla tehään enemmän??^

    VastaaPoista
  6. joo, mutta pitäis olla myös huonommalla jalalla ja oon muuten nähnyt lunan ohjelman "pari kertaa" enkä kauheesti löytänyt sieltä vaikeus-osia vasurilla!!!!!!!!!!

    (älkää nyt ottako itteenne pliis)

    VastaaPoista
  7. Siis oikee on huomattavasti parempi jalka meillä melkein kaikilla, mutta kyllä ohjelmassa tehdään myös huonommalla jalalla. Yritetään ite kuitenkin kehittää sitä ettei jalat olis niin toispuoliset ja toivottavasti tulevina kausina saatais tehtyä vasurilla enemmän.:)

    VastaaPoista
  8. Onks teillä jotain tavotepisteitä kauden vikoihin kisoihin?? :)) Teil on ihan sairaan ihana ohjelma!!

    VastaaPoista
  9. Meille, Tähdettärille on esitetty haaste.
    http://jumppaholisti.blogspot.com/2012/05/haaste.html :)
    ja haastamme teidät vastamaan kyselyyn sekä haastamaan 3 uutta joukkuetta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitää paikkanasa että meidät on haastettu ja haastetaan nyt teidät (: tässä ois lisätietoja www.tahdettaret.blogspot.com. En tiiä kuka ton on kirjottanut mutta me kirjotetaan kaikki kommentit aina tällä tai omalla käyttäjällä :D Onnee vielä SM:eihin! (:

      Poista
    2. Haaste vastaanotettu!(: Tehdään haaste postaus pikemmiten kunhan vaan saadan otettua muutava kuva sitä varten :D Ja myös teille onnee SM:eihin !!:)

      Poista
  10. Teillä oli aivan ihana ohjelma ja kauniit puvut :) Osaatteko sanoa mikä oli musiikki, johon tuon vapaaohjelman esititte?

    VastaaPoista