maanantai 2. huhtikuuta 2012

Aluekisat !!

HELLOU:)

Kerron nyt tässä sitten meijän perjantainkin. Eli meillä oli kisaharkka jo perjantaina ja mentiin Ylöjärven urheilutalolle suoraan omista reeneistä. Harkka ei ollu yhtä hyvä kun aiemmin tehdyt koksut reeneissä. Eli tsempattavaa jäi lauantaille. Täs viel parit kuvat harkasta:)







Lauantai starttas meillä lumisissa ja kylmissä merkeissä...

 Kisapaikalla nähtiin toisemme 11 aikoihin . Kisat oli just alkanu niin tehtiin sitten samaan aikaan montaa eri asiaa esim. laitettiin meikit ja hiukset, kannustettiin oman seuran ja muidenkin seurojen joukkueita ja ennen kaikkee syötiin, chillattiin ja otettiin paaaljon kuvia :D











Tosin jokainen chillaa tavallaan kuten Ippe, Masi ja Vilpuri..
Ja Ippe nyt on tunnetusti pieni säheltäjä joten eiköhän se ensin kehuskellu mozarella salaatillaan ja kumminki loppujen lopuks koko salaatti kaatu maaha :D



No asiasta toiseen..eli kun oltiin saatu hiukset, meikit, kynnet ja sun muut valmiiks niin osa meistä alotti lämpän. Käveltiin vastapäätä olevalle koululle, Ylöjärven yhtenäiskoululle, eli koululle jota Limppu käy. Siellä oli isot käytävät joissa me mahuttiin tosi hyvin lämppään. Ja aikaa jäi hyvin myös muulle toimitukselle, josta varmaan nää kertoo jotain :D






'


Siinä sitte ku oltii tehty hyvä lämppä, tehty ohjelmaa pienenä ja laskuilla, sekä kokeiltu osat läpi niin siirryttiin itse kisapaikalle. Kävästiin vaihtamassa puvut päälle ja kohta oltiinkin jo keskittymistilassa. Vielä tsemppirinki ja oltiin valmiita astelemaan matolle.











Kisasuoritukseen ei ainakaan osa tytöistä ollu kovin tyytyväisiä, sillä siellä sattu monelle omia virheitä. Suorituksen jälkeen mentiin korjaan omat virheet ja tekeen loppuverkkaa. Saimme myös tietää meidän pisteet, jotka oli TV 4.95 AV 2.90 EXE 7.80. Pisteisiin oltiin ihan tyytyväisiä ja jäätiin jännittyneinä odottelemaan mille sijalle sijotuttaisiin... ja hopeetahan sieltä tuli!


Onnea myös Fionat 97 ja Sole!



17 kommenttia:

  1. mitkä oli teidän kokonaispisteet?

    VastaaPoista
  2. laske nuo yhtee nii tiijät^

    VastaaPoista
  3. niinpä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, okei nyt varmaan riittää tai oikeestaan vielä pari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    VastaaPoista
  4. Mulla olis kysymys teille ja anonyymeille,
    Mitä pidätte teidän ohjelmasta eli siis lunan ohjelmasta?mää itse pidän ohjelmasta paljon niinkuin kaikista teidän ohjelmista ja te tytöt osaatte aina sykähdyttää ilmeillä!!
    Olis kiva kuulla muittenki mielipiteitä ja varsinki teijä lunan tyttöjen(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis ite tykätään paljon valkkujen tekemästä ohjelmasta ja siihen on kiva eläytyä joka toivottavasti näkyy sit suokassakin! :)

      Poista
    2. Mää en tykkää kauheesti kun toi sininen ei oo oikeen teijä väri :)

      Poista
    3. oon samaa mieltä, että toi sininen ei oikein sovi teille

      Poista
  5. ette te ees kannustanu muita ku oman seuran joukkueita:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannustettiin me muitaki kun oman seuran joukkueita!:) ei tietenkää jokasta joukkuetta voida olla kannustamassa

      Poista
  6. Mun mielestä luna kannustaa yhtälailla muitakin kuin oman seuran joukkueita esim. jtn tamperelaisia, mutta ei ne ehkä kannusta jtn 10-12 sarjalaisia jokka on jostain toisesta päästä suomee.
    P.S. Teiän ojelma on niiiiin ihana!!

    VastaaPoista
  7. samaa mieltä muuten mutta kun mun joukkue meni ne ei ees viittinyt taputtaa vaikka ei ollut mitään muuta toimitusta menossa :(:(

    T: Yks tamperelainen voimistelija

    VastaaPoista
  8. Luna varmasti kannustaa kaikkia joukkueita, joiden suoritusta ovat katsomassa. Mutta onhan heillä kisoissa muutakin tärkeää tekemistä kun katsomossa istuminen! Itse ainakin kisoissa kun olen pukkarissa tekemässä muuta, niin jos en muuta ehdi, niin pyrin ainakin käymään katsomaan oman seuran joukkueet:)

    VastaaPoista
  9. ei ees kannustanu kaikkia oman seuransa joukkueta!

    VastaaPoista
  10. Jaksatte aina kaikki kyyliä ketä toiset kannustaa ja ketä ei. Eiköhän luna kannustanu niitä jotka vaan kerkis? meinaa iha kokemuksella voin kertoo että ei munkaan joukkue kaikkia kannusta.

    VastaaPoista
  11. Joo ollaan itsekki mietitty että ketkä sitä jaksaa kytätä ketä me kannustetaan ja ketä ei.:D Mut siis pyritään kannustaan ainakin oman seuran joukkueita niin montaa kun ehditään kattoo, ja se että vaan istutaan katsomossa saattaa johtua siitä että yritetää rauhottua ja ladata akkuja ennen suokkaa koska on ollut pitkä päivä.:)

    VastaaPoista