torstai 12. tammikuuta 2012

Mitskujuhlat !!

Heipä Hei !!

10.1 Juhlimme SM-kisoista saavutettua hopeemitalia ravintola-baari Skålissa! Tila oli noin kaksi tuntia vain meidän käytössä. Skåliin mentiin kuuden aikoihin, paitsi Maija ja Eve jotka oli menny jo aiemmin valmisteleen paikkaa.




Istuttiin pöydissä syömässä kakkua ja katteltiin meijän viime kauden suorituksia, kun yhtäkkiä kuului korkojen kopinaa kaikki käänsivät päänsä ovelle ja sieltä saapui Maijan sisko Katri ,joka tuli laulamaan meille, joka oli juhlien kohokohta!! Yllätyttiin kaikki, koska kukaan ei tienny Katrin tulosta. Katri laulo huippu hyvin kaks biisiä ja sen jälkeen osa olikin jo tippa linssissä..:)





Sitten valkut alko puhuu meijän vanhemmille ja me mentiin eri puolelle juttelee omiamme:) Siellä juteltiin ja juotiin limuu ja oli pieni tilannekki päällä :D!! Mutta oli kyllä huippu ilta!
























Ei siis olla menossa Miss Valentine kisoihin koska oltiin liian hitaita ilmottautumisen kanssa :P!!Seuraava postaus tulee Kisakallion leiristä :) !! Hyvää talvea ((:

19 kommenttia:

  1. Tosi urheilijan ruokaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. just joo... ite varmaan syöt pelkkää salaattia ja jotain rasvatonta lihaa ja maitooo...:))))) mut onnee Luna vielä siitä mitskusta että herkkunne ootte kyllä ansainneet!!!

      Poista
  2. Haha no kai nyt saa joskus kakkuu syödä, mitä sitte ? :D ja varsinki ku on noin hienot saavutukset. Aika monilla on mitalli-kakkujuhlat?

    VastaaPoista
  3. oii onnea vielä kerran teille!:) ootte ihania! haluisittekos kertoa mitkä biisit katri teille lauloi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moikka ja kiitos paljon !! tässä olis Katrin kotisivut ja sieltä löytyy myös biisit ;) !!
      http://www.katrimetso.fi/index.php?pinc=1

      Poista
  4. hahh toi hillan ilme:D

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus;))) ja mitä tosta ruuasta sanottiin ni oon kyllä samaa mieltä siitä että kyllä pitää välillä herkutellakkin!!!! Varsinkin urheilijat saa herkutella koska kalorit lähtee taas heti seuraavissa reeneissä;)))!!! Tsemppiä kisikseen;)

    VastaaPoista
  6. Olipa ihana postaus! Ootte kaikki tosi kauniita:) Mitä teijän valkut puhu teijä vanhemmille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)! Ja valkut jutteli vanhemmille ens kaudesta, esim. kisoista ja mahdollisista leireistä:)

      Poista
  7. Aikku ihanan ruskee!!!

    VastaaPoista
  8. Upeeta tytöt <3 ja kiva tausta!

    VastaaPoista
  9. Minuu jäi kiinnostamaa ihan kauheest et mikä tilanne tuol oli päällä! :) Kertokaa!!

    VastaaPoista
  10. heinyt jo uutta postausta!! mis kunnossa ohjelma? onko rauhallista vai nopeeta menoo? tuutteko karibiaan? viäkö myytte sitä jumppavideoo???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä ! Ja vielä lisäyksenä tohon kysymyslistaan et eiks se kisakallion leiriki oo jo ollu aikoja sitten ni miks sitä postausta ei kuulu??

      Poista
  11. te ette kyllä turhaa postailussa kiirehdi...

    VastaaPoista
  12. Ohjelmasta ei paljasteta vielä mitään! Kisoissa sitten näätte:) Ohjelma on ihan hyvässä kunnossa vielä kuitenkin on tekemistä. Karibiasta en uskalla vielä sanoi mitään, ei oo vielä varmuutta... Jumppa dvdtä myydään vielä! Postaus on tulossa piakkoin.

    VastaaPoista