keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Yksi viikonloppu, kaksi kisaa !!

Moikka ! Ja JEEJEE mahtava viikonloppu takana ja jo seuraava edessä.:) Ajateltiin että tehdään postaus joka on täynnä pelkkiä kuvia, koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa..(: Joten tässä kuva tykitys viikonlopusta!;)




LAUANTAI JA MAHTAVA CAILAPPI !!












































JA PIIIIIIITKÄ  SUNNUNTAI
 kamerasta loppui akku kesken päivän






















Joukkuesukat, jotka Eve ja Saana toi Osakasta meille;)!





















Viime viikolla tuli myös tietoon vähä huonompia uutisia... Arpen maanantaina loukkaama nilkka onkin sitte murtunut ja edessä on 4 viikon liikuntakielto. Arpe siis yrittää saada itsensä kuntoon vasta TUL:lin kisoihin !
Muilla onkin sitte kovaa reeniä ja viikonloppuna on taas kahdet kisat: aluekisat lauantaina ja heti perään sunnuntaina piirinkisat.  Paljon hiontaa on tiedossa, nyt kun Eve ja Saanakin tuli takasin Osakasta. :)
PS. Pari kuvaa on vielä tulossa sunnuntain kolmen lajin kisoista ehkä;)

10 kommenttia:

  1. teän ohjelma on ihan mahtava..mietin tota blokin taustaa onksiä joku häkki? liittyykö se ohjelmaan esim siin alussa kun se maija tulee siit keskeltä kun musa räjähtää ni tuleek se sielt häkistä? ootte mun lempparijoukkue, tsemppiä!!ja toi puku sopii ohjelmaan, hienot noi höyhenet

    VastaaPoista
  2. Hauskoja kuvia :D niistä aistii että teillä on kivaa yhdessä vapaa-aikanakin! Tsemppiä ensi viikonlopun kisoihin LUNA <3

    VastaaPoista
  3. TOOsi kiva postau ja hyvän näköstä on teijän jumppaus! :) mietin vaa et onks teillä yks tyttö käyny jossain ulkomaalla ku on noin ruskee, vai eiks teil oo kisois saman värisii sukkiksii??? :) siis toi tossa blogin yläkuvassa neljäs vasemmalta:) ?? ja tsemppiä kovasti ens kisoihin

    VastaaPoista
  4. Kiitos kivoista kommenteista! Ja kuten ensimmäinen anonyymi oli huomannut niin blogin tausta liittyy meidän teemaan. :)
    Niin ja kiitos tsempeistä kaikille!
    Aikku, eli siis tämä ruskea tyttö, ei oo käyny nyt vähään aikaan ulkomailla mutta se on muuten vaan noin ruskee. :D

    VastaaPoista
  5. ihana ohjelma itsekkin olin kisaamassa samassa sarjassa kolmen lajin kisoissa.

    VastaaPoista
  6. Moi! Nyt oli kyllä pakko laittaa et noi teijän verkkatakit on aivan ihanan väriset. Ohjelmaa en oo nähny, mut paljon sitä on näköjää kehuttu ja uskon et se onkin ihan huippu. Tsemppii loppukauden kisoihin! ;)

    VastaaPoista
  7. Teijän ohjelma on tosi hyvä!! Näin sen nyt viikonloppuna. Siinä on kivasti haettu vaihtelevuutta. Tykkään myös musiikistanne. Varmasti tuutte pärjään hyvin jatkossakin :)

    VastaaPoista
  8. Kirjottakaa jo alue- ja piirinkisoista!!!

    VastaaPoista
  9. Kiitoksia paljon!!:) ja postaus alue- ja piirinkisoista on tulossa pian vain kuvia vailla valmis :)

    VastaaPoista