keskiviikko 23. marraskuuta 2011

TUL:n mestikset Kokkolassa!

Viime viikonloppuna 19.-20.11 oli TUL:in kilpailut Kokkolassa. Meidän valkuista mukaan lähti Eve, Jutta, Heidi ja Saana, joka tulikin omalla kyydillään. Lähettiin matkaan perjantaina päivällä linja-autoasemalta. Kaikilla oli hirveästi tavaraa ja laukut painoivat paljon. Bussissamme matkusti samaan aikaan Kefeidit, Verna, Aurinkokeijut ja Vivos. Meijän bussimatkalla kuultiin taas Kefeidien lauluja ja Aurinkokeijujen hepokattia...  Pysähdyttiin matkalla ABC:lle syömään kanapastaa seisovasta pöydästä. Loppumatkasta käytiin taas kerran Even perinteinen pieni visailu, jossa aiheena oli maantieto ja historia. Skaban voitti meijän joukkueen tiimi 1 jossa kamppaili Makkis, Maija, Ippe, Arpe ja Masi, mutta myös tiimi 2 sai palkinnon sillä olivat sijalla 3. Siihen tiimiin kuuluikin sitten kaikki muut paitsi Madde, joka oli Vernan tiimin kanssa :D. Perillä Kokkolassa majoittauduttiin koulun luokkiin ja me oltiin Aurinkokeijujen kanssa samas huoneessa. Kannoimme luokasta pöydät ja tuolit ulos jotta kaikki mahtuisi, täytettiin patjat ja käytiin nukkumaan.

Yöllä oli ihan sairaan kylmä ja aamulla kaikki tutisikin kylmyyttä. Herätys oli puol 8 ja melkein heti oli aamupala. Kisapaikalle mentiin bussilla ja siellä alkoi heti lämppä. Arpe ei siis pystynyt vielä kisaamaan, sillä jalka ei kestänyt kovaa reeniä. Harkkasuokka oli ihan ok, muutamia isoja virheitä tuli. Korjattin ne ja tehtiin rankkutuplat. Alettiin sen jälkeen laittaa hiuksia ja meikkejä. Käytiin myös syömässä, mutta todettiin että omat eväät tais olla hieman parempii kuin kisapaikan ruoka. :D Siellä oli tarjolla jotain juttua lasagnette nimellä.. Ei ihan siltä kyllä maistunut, liian mausteista ja suolaista. Sitten siinä puol viiden aikaan alotettiin kisalämppä ja vielä viimeset hosumiset liiman kans, kun puvuista meinas kuviot irrota. Kasteltiin tossut ja tehtiin tsempparit...Nyt olis aika!  Suoritus oli kauden paras ja oltiin tyytyväisiä. Nolla pudotusta, nolla tuplaa! JES! Kategoria oli 1 ja saatiin ryhti bonari :)
Suokan jälkeen kannustettiin Kefuja ja muita meijän seurasta. Myöhemmin lähettin bussilla koululle. Siellä odotti iltapala ja tottakai kauppareissu! No mentiin suihkuun ja toimitettiin jotain omaa 10 asti kunnes alkoi hiljaisuus. :)



 

Herättiin tosiaan 6 ja heti alettin pukeen ja pakkaan matkalaukkuja. Aamupalalle mentiin heti herättyä ja oltiinkin ainoita siihen aikaan siellä. :) Seiskan maissa oli taas aika marssia kisapaikalle ja ruveta lämppään. Harkka oli ihan hyvä yhtä tiputusta lukuun ottamatta ja pieniä omia mokia. Korjattiin ne ja alettiin meikkaan ja laittaan hiuksia. Mentiin aika kisojen alussa, joten hiuksissa ja meikeissä tuli vähän kiire ku piti ehtiä marssiin.:) Marssi meni ihan sekoiluks, kun kaikki laukkas siä keskellä mattoo, kun yritettiin mennä samaan tahtiin:D.

Heti alkoi sitten kisalämppä. Arpe ja Makkis hosui taas liimojen kanssa ja takapiiskoja selätettiin ja hileitä lisättiin;) Lämpän jälkeen kokeiltiin osia, tehtiin yhessä laskulla, kuunneltiin musaa ja kokeiltiin heitot, jonka jälkeen oltiin valmiita marssimaan matolle! Tsemppipiiri vielä ja sitten se on menoa. Suoritus ei ollut yhtä hyvä  kuin lauantaina ja se harmitti:( Tuli pari isompaa mokaa, jotka yritetään korjata ens kisoihin. .  Matolle heitettiin heti suorituksen lopussa ruusu, joka oli seuramme pikku Zetoilta:) Kiitos siitä!  Pisteitä me saatiiin 16.85, saatiin myös bonukset taito-osista, elämyksestä ja ideasta. Sijoituimme hopealle ja saimme parhaan ohjelman-palkinnon. Kulta meni Fionat -97:lle ja pronssi Daalioille. Siispä ONNEA heille ja muillekin mitalisteille:)!







Mitalikuvien jälkeen lähdettiin kotia kohti. Matkalla meitä palveli taas ABC ja mahat oli kaikilla toosi täynnä. Taas oli tietovisa, aiheena kylläkin enkku ja ruotsi. Meijän tiimit oli taas palkinnoilla! JEE!

Eipä tosiaan muuta kuin kivoja harkkoja kaikille ennen Sm-kisoja! :)

PS. Tämän postauksen harvinaisen laadukkaat kuvat otettiin lauantaina ja sunnuntaina katsomosta käsin. Kuvaaja on hienosti saanut kiinni kuviin sen fiiliksen, millä Kokkolassa mentiin. Tuhannet kiitokset!

23 kommenttia:

  1. kuvista päätellen elämys bonus meni oikeeseen osotteeseen ! <3

    VastaaPoista
  2. mikä on rankkutuplat? :D

    VastaaPoista
  3. ihan sika hienoja kuvia tytöt! ja onneks olkoon mitalista, olitte matolla ihania!!!

    VastaaPoista
  4. Ootte aivan huikeita!! Vaikka sunnuntain suoritus ei ollutkaan ihan priima, virheet korjattiin hienosti! Teistä tulee vielä niin hyviä kun kasvatte isommiksi! Rakastan teidän ohjelmaa<3

    VastaaPoista
  5. Kiitokset kaikille positiivisista kommenteista. :)
    Rankkutuplilla meinataan naruhyppyjä, joissa naru menee kaksi kertaa ympäri yhden hypyn aikana. Ja se rankku siis tarkoittaa siinä rangaistusta. :D

    VastaaPoista
  6. kuvasin teidän sunnuntain suokan, missä lierityksen jälkeen jollain lähti vanne, MUTTA korjaus oli upea:-DD ! oltiinkin muun joukkueen kanssa ihan äimänä miten hyvin siitä liukui sivuspaguun samalla ku sai vanteen kiinni(:! onnea seuraaviin kisoihi:-) - ne keillä on apila joukkuehupparissa, miettikääpä sitä;)!

    VastaaPoista
  7. Miks te kastelette tossut? :DD

    VastaaPoista
  8. Oi ihanuus toi teidän ohjelma, niin kaunis ja herkkä ja ootte niiiiin taitavia kaikki!! Varmasti ootte mitaleilla SM:ssä :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos paljon kaikista ihanista kommenteista! <3
    Ja siis matto on liian liukas kuivilla tossuilla, joten kastellaan ne sitä varten ettei liukastuta.:)

    VastaaPoista
  10. ihanan väristä kynsilakkaa, mistä se on? =)

    VastaaPoista
  11. se oli oikeesti toi hyvä se korjaus ku se viel liikku sillä vartalosarjalla :) muute, miks teiän alkukilpailun pisteet sanottii :o

    VastaaPoista
  12. Heidi toi kynsilakan jostain Kiinan läheltä, en muista mistä:D
    Ja kuuluttaja luki vahingossa alkukilpailun pisteet ja pyyteli sitä sitten anteeksi:)

    VastaaPoista
  13. ihanan mahtavia kuvia !! Haluutteko kertoo kuvaajan nimen vai pidättekö salassa ? (:

    VastaaPoista
  14. hyviä kuvia! nilkkatekniikassa tosin vielä hieman petrattavaa vai johtuuko kuvakulmasta? :))

    VastaaPoista
  15. onks totta et ne alkukilapilun pisteet oli reilusti yli 17??? ja söpöö tuo pikkuzetojen ruusujuttu. kävin myös teän kotisivuilla ne kuvat on sikahyviä..en jaksa oottaa smeitä!

    VastaaPoista
  16. Kiitokset taas kivoista kommenteista. :)
    Tuosta kuvaajasta en kyllä osaa sanoa että haluaako hän nimensä kerrottavan täällä blogissa. Ja eiköhän niissä nilkoissa oo aina lisää petrattavaa. :) Juu, kyllä oli alkukilpailun pisteet yli 17. Mekään ei malteta oottaa smeitä! :)

    VastaaPoista
  17. PALJONPALJON ONNEA LUNA SM-HOPEESTA!
    +isot onnen halit meiltä kaikilta!♥
    ootte ihan huippuja♥

    ♥:llä Kefut

    VastaaPoista
  18. mahtavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!ansaitsitte todellakin ton mitalin!

    VastaaPoista
  19. Ihanat suoritukset teillä Turussa, ootte tosi taitavia!! Onnea mitalin johdosta Luna <3

    VastaaPoista
  20. Kiitos paljon kaikista kivoista kommenteista!! ♥ :)

    VastaaPoista
  21. tamperelainen jumppari5. joulukuuta 2011 klo 20.59

    onnea ihan hirveesti, olin myös itse voimistelemassa samassa sarjassa, mutt en päässyt mitaleille.

    VastaaPoista