sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Tarton matka!

TERE!

Lähdettiin perjantaina Riikaan siinä puolenpäivän aikaan Pirkkalan lentokentältä. Lento meni hyvin
ja Riikassa meitä odotti  neljän tunnin bussimatka kohti Tartoa. Meille oli Sanottu että matka kestäisi noin 2-3 tuntia.. Sää oli aika tukala, eli ilma oli tosi kuumaa ja nihkeetä joten kiitettiin luojaa siitä että bussissa oli ilmastointi.:D Bussi matkalla ei nukuttu. Kaikki olivat onnesta soikeina vaikka matka olikin pitkä ja pysähdyimme monta kertaa. Sen jälkeen kun oltiin saavuttu hotellille, lähettiin tsekkaamaan kisapaikka.

































































































TULTIIN HOTELLILLE !







SIT LÄHETTII TSEKKAA SE KISAPAIKKA :)








OLTIIN FOREXIAKIN MAINOSTAMASSA :)

Kun päästiin paikan päälle, me huomattiin että meillä olis harkkavuoro viiden minuutin päästä eikä meille oltu kerrottu siitä mitään. :D No, jätettiin harkkavuoro käyttämättä ,koska ei siinä 4minutissa enää olisi kerennyt lämmittämään mitään paikkaa joten  lähettiin iltapalalle ja shoppaileen. Tarjolla oli...ei niin täyttävä salaatti, ja kaikille jäi siitä aika kovakin nälkä, joten kun oltiin shoppailtu kiireellä me rynnättiin mäkkäriin kunnon iltapalalle :D.(urheilijat)













Yö hotellissa meni huonosti.. kaikilla!. Huoneissa ei ollut minkäänlaista ilmastointia ja ulkona oli vieläkin yli 30 astetta, eli ikkunan auki pitäminenkään ei auttanu. Ja hyttysetkin änkesivät huoneisiin ikkunoiden raoista :s Suurimmalla osalla yöunet jäi vähiin, pystyttiin nukkumaan vaan muutama tunti. Aamupalalla ei sitten ollut niin virkeetä porukkaa :D.Aamupalana oli monenmontaa ruokaa kananmunasta muffinsseihin. Toimitettiin meikit ja hiukset hotellissa Jutan huoneessa ja lähettiin sitten lämppään kisapaikalle.








VILMA JA LINDA LAITTO KAIKILLE HIUKSET!






Saimme tietää että meille olisi varattuna 40minuutin mattoaika klo. 12.25. JES! :) Siellä oltuamme mentiin yhden jälkeen suorittaan. Suoritus oli kauden parhaimmistoa, mutta kuulemma olis saanut enemmän " hyökätä päälle" sieltä matolta :). Pisteet oli 16.00 ja oltiin viidensiä. Jäätiin 0.3 pistettä  Team Fionoista jotka oli neljänsiä. Sitte käytiin matolla palkintojenjaossa seisoskelemassa ja syömässä taas samaa salaattia... Ruuan jälkeen jokainen meistä meni hotellille suihkuun ja vaihtamaan vaatteet ja lähdimme 45minuutiksi ostoksille. Sitten mentiin kattoon MM-Kisoja ja suurin osa lähti takaisin shoppaileen jo tauolla koska sali, jossa kilpailut olivat, oli paahtavan kuuma! Mutta Arpe ja Makkis katsoivat kisat urheasti loppuun asti. ;) Suomen kannustus oli mahtava! Ei varmasti mikään Suomen joukkue jäänyt ilman huutoja ja aplodeja :)
Ja sitten mentiin taas shoppaileen ja iltapalalle salaatille, joka ei taaskaan rankan päivän päätteeksi täyttänyt tarpeeks. Tuli sitte mäkkärissä taas käytyä :DD. Illalla otettiin kuvia ja katottiin Slonny cupia netistä.Osa kävi silloin jo suihkussa ja pakkasi huomisia lentokone tavaroita valmiiksi. Aamuyöllä suurin osa meistä tutustui Kanada ja Unkarilaisiin MM-sarjan voimistelijoihin. Juteltiin yhessä varmaan semmoset kaks ja puoli tuntia. Pyydettiin toisiamme kaveriks facebookissa ja kyseltiin kaikkea mitä nyt mieleen silloin aamuyöstä tuli. :D Meidän "loistavalla" enkulla saatiin selville, että ne Unkarin tytöt reenaa 6 kertaa viikossa 5 h kerrallaan, sekä rytmistä- että joukkuevoimistelua. Ja saatinhan me maistaa niiden Unkarin herkkuja ja he saivat maistaa meidän sipsejä. (ihan sieltä viereisestä supermarketista ostettuja :)):D Otettiin vielä niiden kanssa yhteiskuvia ja annettiin  kaikki toisillemme isot yö-halit! <3. Sitte osa meistä painu pehkuihin ja osa nyt vasta suihkuun.









 LOVE YOU GUYS!

Suurin osa nukkui 4 tuntia :)Aamulla lähdettiin siinä 8.30 kohti Riikaa. Bussissa aluksi kaikki vain nauroivat ja valittivat ilmastoinnista, mutta kyllä jo alle puolivälissä jokainen meistä otti pienet aamu-unet, jopa valkku Jutta sekä kaksi huoltajaamme Tiina ja Ritu. :)Kun olimme lentokentällä meidän ruumaan menevä kassi oli 5.4 kiloa liian painava. Meistä jokainen otti matkalaukusta omaan piruetin laukkuunsa noin kilon verran tavaraa ja kappas...Ruuma laukun paino laski heti 10kiloa. Kun päästiin passin-ja turvatarkastuksen läpi ostos puolelle olimme jo ihan puhki. Kun istuimme koneessa, tuli tieto että kone on paikoillaan vielä 45 minuuttia. Kunnon ilmastointii ei koneessa heti ollut niin se 45minuutin odotus  aluksi tuntui ihan sietämättömältä. Ennen kuin saimme kunnon ilmastoinnin niin jokaiselle meille oli jo ehtinyt tulla melkoinen soija :D Pelasimme korttia ja juttelimme niitä näitä :) Viimein lento kohti Pirkkalaa alkoi ja jokainen oli heti paljon onnellisempi :D.Reissu oli huikea ja iloa täynnä oleva mahtava kokemus. Kiitämme paljon kaikkia jotka tekivät matkan Tartoon mahdolliseksi. ONNEA KAIKILLE MITALISTEILLE! :)








 

17 kommenttia:

  1. tää viimenen kuva on ihana (:

    VastaaPoista
  2. onks se matilda lopettanu ;o miks?

    VastaaPoista
  3. ei oo lopettanu, maddella oli vaan tosi harmillisesti ripari samaan aikaa:(.

    VastaaPoista
  4. teillä on kaikilla niiin hirrrrrmusen pitkät hiukset ! ;o
    pittäääkö teillä olla, vai omasta tahosta?
    kuitenki tosi ihanat :))
    mut mitä täää meinaa : Ennen kuin saimme kunnon ilmastoinnin niin jokaiselle meille oli jo ehtinyt tulla melkoinen SOIJA ?

    VastaaPoista
  5. Omasta tahdosta ollaan kasvatettu hiuksii:) Soijalla meinataan hikee:D

    VastaaPoista
  6. oli varmaan mukava reissu! mäkin haluun mun joukkueenkaa johkin ulkomaille!!:D

    VastaaPoista
  7. Kiitämme paljon kaikkia jotka tekivät matkan Tartoon mahdolliseksi
    ketkä teki mahdolliseksi matkan ja miten?

    VastaaPoista
  8. varmaan vanhemmat ketkä sponsoroi?!

    VastaaPoista
  9. Oli tosiaan joo ihan huippu reissu!:) Vanhemmat makso matkan ja sitten tietty Ritu ja Tiina mahdollisti reissun, kun lähti meitä vahtimaan huoltajan roolissa!;)

    VastaaPoista
  10. Katoin teiän suorituksen netistä, oli kyl tosi upee !!:)

    VastaaPoista
  11. Kiitos! :) Oli tosiaan kiva kun netistä pystyi katsomaan kisoja.

    VastaaPoista
  12. Kiitos Luna upeasta esityksestä ja hienoa että näkyi livenä :) Ihana reissu teillä kuvista ja jutuista päätellen!

    VastaaPoista
  13. Kiitos anonyymille ihanasta kommentista. :)

    VastaaPoista
  14. Ihana uus tausta :))

    VastaaPoista
  15. mäki tykkään taustasta! kivempi kun se harmaa! :)

    VastaaPoista
  16. ootte kyl niin ihanii et tässä itkut tulee ja siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiika notkeita

    VastaaPoista