sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Lyhyt tervehdys!

Moikka! Meillä on ollut paljon koulu juttuja ja muuta kiirettä eikä olla sen takia keretty kirjotteleen postauksia, mutta nyt on hetki aikaa kirjottaa lyhyt postaus talven ajalta.

Oltiin kisakalliossa 1.2-3.2 ,jossa saatiin paljon uusia sarjoja ja muuta yksityiskohtaa ohjelmaan. Muutamalla meni selkä kisakalliossa (selkä ongelmia on ollut siis ennenki) Muuten ollaan pysytty ainakin melkein kaikki terveinä ja ehjinä, joka on aika hyvä juttu! Mutta niinku joka kaudelle jotain sattuu niin ei nytkään onni oo suosinu ja mukaan on mahtunu liikuntakieltookin. Reenattu ollaan tässä koko talvi  ja ohjelmakin on jo valmiina. Enään vaan hiotaan ja ehkä jotain pientä lisätään ja muokataan. Meillä alko nyt siis loma ja jokainen meistä viettää sen vähän erilailla. Osa on laskettelemassa,muutama on Lontoossa ja sitten ollaan ihan vaan kotona tai mökeillä:) Jos jotain haluatte kysyä,niin vastataan mielellämme teille! :)

Hyvää hiihtolomaa niille kenellä on se nyt ja tsemppiä reeneihin! Kisoissa nähdään :)!


17 kommenttia:

  1. miks vaihdoitte sarjaa ??? :)

    VastaaPoista
  2. Aino T. muistuttaa ihan Josh Hutchersonia Nälkäpeli-leffasta! :-D Onko sukua kenties?

    VastaaPoista
  3. Vaihdettiin koska -96 syntyneet olisi muuten joutunu vaihteleen, ei ole sukua :)

    -Luna

    VastaaPoista
  4. oottekste ny siis 16-18 sarjas :O?

    VastaaPoista
  5. Miks vilpuri ei tehnyt katselmuksessa?

    VastaaPoista
  6. Teillä oli hyvä musa ja ohjelma taas kerran!! Millaset puvut kun teitte tänään vanhoilla?? Harmi kun nyt oli vaan 7... Tsemppiä!

    VastaaPoista
  7. MITÄÄ?! Miksei vilpuri tehnyt? Kai se kisaa? :o

    VastaaPoista
  8. Miks maija kisas ku eikö se lopettanu?:o

    VastaaPoista
  9. Miks maija kisas? Ja miks ihmeessä vilpuri ei kisaa ollenkaa? Voisitteko ny vastailla...?

    VastaaPoista
  10. Vilpuril kuulemma selkä kipee ja maija tullu viime hetkellä paikkaan kuulin katsomossa ku iskulaiset puhu reenannu kaks viikkoo hei onko totta??? Meettekö smis yheksällä??

    VastaaPoista
  11. Mä oon ymmärtäny että vilpurin selkä ei oo pelkästään kipee vaan sillä on välilevyn pullistumia ja jotai liukumia? Onko totta? Kisaaks se enää koskaa :o

    VastaaPoista
  12. Eli siis maija tuli korvaamaan emmiä,kun luultiin että emmi ei pystyis selän takia kisaan,mutta kisas sittenkin. Maija tuli auttaan meitä ja näyttäähän se paremmalta kun siellä on 8 tyttöä tekemässä :) nyt maija korvaakin Vilpuria. Vilpurilla on siis selkä rikki, 2 välilevyn pullistumaa ja 2 nikama liukumaa alaselässä eikä siis enää pääse matolle,koska selkä ei anna yhtään myöden:) Ja selkä meni siis kisakalliossa ja Vilpuri on ollu nyt 10viikkoa liikuntakiellossa.

    Terkuin, Luna :)

    VastaaPoista
  13. voi vilpuri toivottavasti tuut viä jumppaamaan :( ja mahtava fiilis lunalla koko viikonlopun jee!!!!!!!!ihanaa maija et oot takasi te ootte kaikki hyvii...............

    VastaaPoista
  14. Mä oon luullu et vilpuri lopettaa kun se sen selkä on edellee niin kipee ja eikös siinä oo joku halvaantumis riskikin?:o tai no näin mää olen kuullu... :( sääliks käy kun vasta 15...mistä se muuten johtuu?

    VastaaPoista
  15. heeiiii millon tulee ohjelma youtubeen???????en päässy yksiinkään kisoihin:(

    VastaaPoista