torstai 15. maaliskuuta 2012

Caribia cup !!

Eli sunnuntai aamu starttas siinä puol seiskan aikoihin kun lähettiin Ylöjärven Iskun Taika ja Valotar joukkueiden kaa matkaan kohti Caribia hotellia (: Aamu alko jo heti vähän paniikissa kun Limppu nukkui pommiin ja muut joukkuelaiset sai just ja just bussin pysäytettyä että Limppu ehti pomppaamaan kyytiin..
Kisapaikalla sitten alotettiin meikkien ja hiusten laitto ja ruvettiin lämppään.

Jutta auttoi Hillaa ja Maijaa meikeissä (:
Ja Heidi auttoi Vilpuria ja Lindaa hiuksissa (:


Harkkasuokka oli aika huono ja epävarma. Paniikkia aiheutti myös se että Vilpuri satutti ranteensa,kun törmäsi hypyn aikana Mariin. Alas pudotessaan Vilpuri otti varmaankin maasta tukee ja siinä venähti jänne ja tuli pieni murtuma ranteeseen. Urhoollisesti kuitenkin pikkunen jatkoi ohjelman itkien sekä hymyillen loppuun ja just ennen loppua kaatui uudelleen sen saman ranteen päälle... Tuli kova hätä muillekkin kun ei tiedetty pystyykö Vilpuri tekeen kisasuokkaa ja kuinka pahasti ranne meni. No harkan jälkeen kuitenkin syötiin, meikkailtiin ja katottiin videoo ja kisoja hetken aikaa ja sitten ruvettiin lämppään kisasuokkaan.

Vilpurin ranne paketissa
Näin toimi ensiapu ;)
Kisasuokka oli parempi kuin aamu, mutta pientä tutinaa oli havaittavissa. Pisteet tuli sitten heti tauon jälkeen eli 4.7, 2.75, 6.50, 13.95 ja niinkuin joku kertoikin niin tultiin seittämänneks. Tulokseen ei oltu kauheen tyytyväisiä mut tästä ei voi kun nousta ylöspäin !! :)

Tähän loppuun onkin nyt Vilhusen Petrin ottamia kuvia Caribia cupista. Kaikki Petrin kuvat on nähtävillä sivuilla http://www.pv.kuvat.fi/. Muistattehan, että kuvia saa käyttää omiin tarkoituksiin vasta, kun siihen on kysytty kuvaajalta lupa!! Kuvista saa myös tilattua hienoja paperiversioita, kysy lisää petri.vilhunen@hotmail.com...








PS. Jossakin blogissa oli jo mainittu, että meillä on kaunis puku! Kiitti kommenteista, ollaan itse jälleen samaa mieltä, kiitos taas meidän mahtavalle valmennustiimille:)

12 kommenttia:

  1. Pystyskö vilpuri kisaamaan ??

    VastaaPoista
  2. kyl vilma kisas;)! Hienoo tytöt, tästä suuntaa vaa ylöspäi!! JA ekstra upeeta vilpuri, hyvi jaksoit;)!<3

    VastaaPoista
  3. mun mielestä teillä on tositosi kaunis ohjelma suoritus varmaan paranee kauden aikana...hyvä tampere! sieltä tulee tosi paljo hyviä joukkueita nykyää tykkään myös fionoist
    t. turkulainen jumppari

    VastaaPoista
  4. Onks teillä joku teema? :D

    VastaaPoista
  5. Onko se jää puikko?

    VastaaPoista
  6. Kiitos paljon tsempeistä!:)
    Ja kolmas anonyymi on oikeessa, eli Vilpuri veti kisasuokan sisulla ja lääkkeillä:D
    Ja teema on sade.:)

    VastaaPoista
  7. Kisaako vilpuri aluekisoissa ? :)

    VastaaPoista
  8. ette oikeesti päivitä tätä blogia koskaan onko järkee ees pitää tällästä ??????????????????????????????????

    VastaaPoista
  9. hei teän kuva on rantaperkiöniskun kotisivuilla siä ylhäällä..tosi hieno!!!tsemppii kisoihin!

    VastaaPoista
  10. Pakko kyl myöntää et vähä hävettää, kun ei olla ehitty postaileen! Mutta yritetään tsemppaa:) Ja juu Vilpuri kisaa huomenna:)

    VastaaPoista
  11. hei pakko nyt kyllä sanoo, petyin tosi paljon tänää, olin kattomassa harkkoja, mietin vaa et miks te ette kannusta edes oman seuranne joukkueita? ja silti tuntuu et ootatte et teitä kannustettais kauheesti.. ette vaivautunu edes taputtaa kellekkää vaa juoruilitte ringissä vaa ja mulkoilitte?? ohjelma on kyllä ihana, ihmettelin teiän käytöstä ..

    VastaaPoista