lauantai 8. lokakuuta 2011

Virkistyspäivä

Oltiin joukkueen + valkkujen kanssa virkistys "retkellä" eilen perjantaina. Mentiin ensin megazoneen ja sinnekkin mukaan tuli jopa valkut Jutta ja Eve. Saana ei valitettavasti päässyt mukaan. Megazone on sellainen.. miten sen nyt selittäis.. No siellä me mentiin laaser sotaa :D Otettiin parit kuvatki sieltä että näätte ja niistä selviää ehkä hiiukan paremmin kun tästä tekstistä :)

Jutta ampuu vastustajaa :)


GO SINISET !





Mutta Megazonen jälkeen mentiin syömään American dineriin. Kaikilla oli hirmunen nälkä kun oltiin 50 min ensin soijailtu siellä Megazonessa. Valkut kertoi meille parit asiat esimerkiksi että ketkä yli-ikäiset kisaavat mitkä kisat ja mitkä ei. Aina joku tarjoilija keskeytti meijät, kun oli tärkee keskustelu menos, mut no heti kun valkutkin sai ruoat niin ne vaa ilmotti, että nyt syädää :D Ruoan jälkeen kaikki oli ihan täpö täynnä! Mutta Arpe ja Maija vielä maisto jätskejä ja no kaikki vähän myös maisto niiltä :D Illemmalla lähettiin sitten kotiin. Päivällä oli tosi kivaa olla joukkueen kans siellä! :) Ehdotan muillekkin tälläsiä päiviä aina vaikka kerran kaudessa :)



4 kommenttia:

  1. Maiksoittekste ite ton??

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus , mut kuvia ois voinu vaikka muokata vähän selkeemmiksi :)

    VastaaPoista
  3. Teilla on varmaan aina kivaa yhessä, go Luna, näyttäkää cailapissa!siellä nähään! t. entinen kilpakumppani:)

    VastaaPoista
  4. Joo, maksettiin ite :). Ja kellään ei sattumoisin ollu kameraa mukana joten Vilpuri napsi kuvia iphonellaan. Kiitos tsempeistä :))

    VastaaPoista