sunnuntai 15. toukokuuta 2011

TIUKKUUS,TAHTO,ELÄMYS!

Lauantaiaamuna lähdettiin kohti Mäntsälää. Lähdimme bussilla Vernan,Vivoksen, Zetan ja Finean kanssa. Bussimatka oli uninen,hiljainen ja odottava. Kaikki koettivat saada unta vaikka kaikilla se ei ihan onnistunut... mutta suurin osa meistä nukkui. Päästyämme Mäntsälään veimme isot laukut Ehnroosin koululle joka olikin varattu kokonaan meidän seuralle. Saatuamme laukut luokkiin päätimme aloittaa lämpän aamuharkkaa varten. Lämppä kesti tunnin verran. Kaikki teki oman tiukan lämpän joka avasi kunnolla kohmeisetkin paikat. Kun lämppä oli ohi, suuntasimme kohti kisapaikkaa. Kisapaikalla etsimme pukkarin joka oli squash-sali. Pukkarissa söimme vielä joitain eväitä ja otimme muutaman aamukuvan. Kun olimme valmiit, menimme kisamaton viereiselle matolle tekemään tasapainot laskulla. Sitten teimme vielä viime hetken tsempparin ennen harkkaa kun tuomarit siellä jo odottelivat.





Sitten olikin jo aamuharjoitus ohi ja aloitimme meikkauksen ja hiusten laiton ja nakertelimme siinä eväitäkin jälleen... (: Jutta laittoi meille meikit ja Suski ja Eve laittoi hiukset.









Kilpailuvuoromme oli noin puoli viideltä, ja olimme aika täpinässä. Aloitimme lämpän harjoituskoululla, jossa oli hyvin tilaa. Kuuntelimme täysillä Jutan uutta jumputuscd:tä, joka oli mahtava. Vähitellen siirryimme jo kisapaikalle, ja menimme lämmittelytilaan painimatolle. Kävimme tasapainot läpi, ja mentiin tsempparihuoneeseen. Tsempparihuoneessa juttelimme vähän fiiliksistä ja tulevasta suorituksesta. Sitten kuulutettiin "ja seuraavana Rantaperkiön Isku Luna" ja jokainen asteli lavalle itsevarmana! Suoritus oli hieman eriaikainen ja kaikilla oli paljon parannettavaa. Kuuntelimme kategorian käytävällä joka tulikin jo tosi nopeasti. Kaikki kiljuimme koska ei oltais ikinä arvattu että päästään 1seen. Tunne oli mahtava ja muutamat purskahtivatkin ilon itkuun. Sitten menimme tekemään loppuverkan ja lähdimme kuuden aikaan  syömään. Kävelimme koululle ja menimme täyttämään ilmapatjat ja laitoimme huomiset tavarat kasaan. Sitten koululla menimme muutaman Vernan tytön kanssa juttelemaan ja kuuntelemaan musiikkia. Päivä oli pitkä ja menimme puoli kymmenen aikaan nukkumaan, koska aamulla oli herätys 06.30.






Sunnuntaiaamuna oli siis herätys klo 06.30 ja silti heräsimme kaikki 06.45. Aamu oli kaikilla hirveä kun ei pystynyt väsymyksen takia nousemaan. Menimme pesemään ensimmäisenä hampaat ja sitten puimme ja yllätys yllätys Maijalla oli hukassa shortsit... niinkuin ne olivat olleet koko viime viikon hävyksissä ja löytyneet tietenkin omasta laukusta :) Kun kaikki olivat saaneet patjat tyhjennettyä ja tavarat pakattua menimme syömään. Veimme samalla laukkumme isoon jumppasaliin jossa jotkin joukkueet jo tekivät hyppislämppää. Aamupalana oli puuroa, (jota oli kaikkien meidän syötävä) kananmunaa ja leipää. Söimme puuron ja annoimme aamupalan hetken aikaa laskea ja aloitimme koululla lämpän. Popitimme taas musaa ja lähdimme kisapaikalle ja teimme kaiken saman minkä lauantainakin. Harkka oli yhtenäisempi ja varmempi kuin eilen. Aloitimme loppuverkan jälkeen taas meikkauksen ja hiusten laitoin.











Sitten käväisimme marssissa ja aloitimme kisalämpän jälleen Ehnroosin koululla ja siitä sitten viereiselle harjoituskoululle jossa oli matto. Lämppä tehtiin taas itsenäisesti ja sitten teimme hypyt yksitellen ja kävimme vielä muutaman kohdan matolla. Teimme vielä viimeisen mielikuvaharjoituksen ja juoksulla kisapaikalle --> meitä jo huudeltiin lämppäalueelle. Kävimme taas tasapainot ja teimme saman tsempparin kuin eilen ja huusimme joukkuehuudon niin kovaa kuin kitarisoista lähti!!! Ja sieltä me sitten tulimme ryhdikkäinä, tiukkoina ja tahdonvoimaa täynnä! Suoritus oli parhaimpia mitä on koko kaudella tehty ja muutama tyttö repesi itkuunkin niin mahtavasta tunnepurkauksesta jo loppuasennossa. Pisteet: TV 5.70 AV 2.90 EXE 8.45 YHT 17.05. Olimme tyytyväisiä mutta samalla vähän pettyneitä 0.15 erotuksella pronssista... Mutta huoli unohtui bussimatkalla jolla kaikilla oli fiilistä!
























Onnee mitalisteille! ja sit vielä sokerina pohjalla kevään kilpailuohjlema, joka on kuvattu Mäntsälässä alkukilpailuissa --> http://www.youtube.com/watch?v=QknfD7RrY0w&feature=channel_video_title

42 kommenttia:

  1. onnea (: ohjelma oli yksi lemppareistani! olette tooooodella kauniita !!!! (:

    VastaaPoista
  2. oliks siis siel koulul vaan rantaperkiöniskulaisii ku siel nukku kyl xonoxkin :D

    VastaaPoista
  3. Voiku söpööö kun yksi odellen tyttö huutaa tossa videolla tsemppii :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon onnitteluista! :) eei ei me nukuttu xonoxin kanssa ;) sellasella pikku koululla nukku vaan Raisku :)

    VastaaPoista
  5. anteeksi nyt vain mutta ette ansainneet ihan noin korkeita pisteitä

    VastaaPoista
  6. älä, taasko toi haukkuminen alkaa. jos luna ärsyttää noin kovasti, pysy pois täältä blogist, taidat olla se sama aina joka täälä kommailee

    VastaaPoista
  7. Sanon samaaa kuin isabelinkin blogissa on oikeutettua sanoa jos pisteet eivät olleet omasta mielestään oikeutetut!

    VastaaPoista
  8. Miks ette kuuntele lukijoita ja vaihda jo tota taustaaa!!!!

    VastaaPoista
  9. Anonyymi kirjoitti...
    älä, taasko toi haukkuminen alkaa. jos luna ärsyttää noin kovasti, pysy pois täältä blogist, taidat olla se sama aina joka täälä kommailee
    17. toukokuuta 2011 19.59


    Et nyt aivan tainnut ymmärtää... Ei minulla mitään joukkuetta vastaan ole.. Mielestäni pisteet vain eivät olleet ihan oikeutetut..
    Jos tulee negatiivinen kommentti pitääkö siitä aina ruveta nostamaan kauhea meteli että miksi haukutaan?

    VastaaPoista
  10. Ei kaikki lukijat oo edes halunnu että tausta vaihetaan? mielestäni se sopii kesään ja lunan tytöt päättää että millainen tausta on eikä se ole tämänkään blogin trkoitus vai?

    VastaaPoista
  11. Perustelisitko miksi pisteet eivät olleet oikeutetut? Tuomarien ammattiosaamiseenkin pitäisi luottaa..

    VastaaPoista
  12. Ei kaikki lukijat oo edes halunnu että tausta vaihetaan? mielestäni se sopii kesään ja lunan tytöt päättää että millainen tausta on eikä se ole tämänkään blogin trkoitus vai?



    kÄYPPÄ kattooo edellinen postaus!!!

    VastaaPoista
  13. edellisessä postauksessa oli kommentteja taustan vaihdosta, mutta niiden kommenttien jälkeen tausta on vaihdettu:) ennen niitä kommentteja lunalla oli musta kuu tausta, joten älä suutu tuollaisesta koska tausta ei todellakaan ole tärkein...

    VastaaPoista
  14. Niin olen ihan samaa mieltä mutta tästä saan mikreenin!! ja haluan silti lukea TÄTÄ blogia!!

    VastaaPoista
  15. Nyt on vaihettu tausta vaaleemmaksi. Vaihdetaan taustaa uudestaan taas erinlaiseks kun halutaan:)

    VastaaPoista
  16. Kiitos taustan vaihdosta tämä on oikein kiva :)

    VastaaPoista
  17. IHANA UUSI ULKOMUOTO!!:) Mutta hei ihan oikeesti, te lukijat joita lunan blogin ent. tausta ärsyttäää niin ei tarvi täällä käydä sitte sairastumassa migreeniin, tää on lunan blogi ja he varmasti saa päättää _IHAN_ITSE_ minkälainen tää on!! ei tarvi tulla joka asiasta iniseen tänne!!!ja tuo että pisteet ei olis ollut oikeutetut, kannaisko sitte ehkä ite harkita sitte sm kisoje tuomari penkille mennä, kerta tiedät paremmin kun suomen ylätason tuomarit!!! LOPETTAKAA TURHA INISY!!!!!!!!!!!

    ps. luna ootte ihanii tyttöi kaikki, ja älkää välittäkö ja menkö noiden ilkeiden lukijoiden mukana, teillä on varmasti paljon lukijoita jotka pitävät esim. taustoista mitkä on teistä kivoja, toi haukkuminen on turhan päivästä ilkeyttä...:)

    VastaaPoista
  18. missä se yks vaaleetukkanen tyttö on noista kuvista!

    VastaaPoista
  19. Nyt tää tausta on tosi hyvä! :)

    VastaaPoista
  20. Vastaattekste koskaan kysymyksiin???+

    VastaaPoista
  21. ^^ KÄRSIVÄLLISYYTTÄ, tytöillä varmasti muutakin elämää kun täällä joka sekunti vastaamassa!:)

    VastaaPoista
  22. Heips!
    Elikkä Makkis oli SM-kisojen aikaan Ranskassa, joten ei päässyt paikan päälle.
    Ja mentiin Mäntsälässä yhdeksällä tytöllä, eli Essi ei kisannut. :))

    VastaaPoista
  23. Miks essi ei kisannu?

    VastaaPoista
  24. Noi kuvat on ihan parhaita... :)

    VastaaPoista
  25. Ootte tosi hyvä joukkue, toivottavasti menestytte arvonne mukaan :)

    VastaaPoista
  26. Niin miksi Essi ei kisannut vaikka on (ainakin luullakseni) sopivan ikäinen?

    VastaaPoista
  27. Nii ois kiva tietää miks essi ei kisannu oliko joku vamma vai eikö muuten vaan päästetty vai onko ikää liikaa??

    VastaaPoista
  28. Eikö kaikkien sopivan ikästen pitäis päästä kisaamaan?

    VastaaPoista
  29. Miks teillä ei kisaa tänäkään vuonna kaikki? Meillä on kolme yli ikästä joukkueessa joten ei ole mahdollista heidän kisata kaikkien samaan aikaan:(

    Eihän Essi oo yli ikänen

    VastaaPoista
  30. Osa tytöistä ovat vuorotelleet kipeiden paikkojen/vanhojen vammojen/yli-iän takia. Tällä kaudella vuorottelijoita oli yhteensä 5.


    terv. valkku Jutta

    VastaaPoista
  31. En haluaisi toistella koko ajan samaa mutta miksi siis essi ei kisannut asia jäi vaivaamaan päähän kun sitä vastausta tunnutaan välttelevän? Eikö siis ollut mitään syytä miksei essi kisannut oliko vaan niin että hänn olisi kenties liian huono? :O

    VastaaPoista
  32. Mustakin tuntuu että te välttelette tota asiaa...

    VastaaPoista
  33. älkää valittako jos luna ei halua vastata kysymykseen... ehkä ohjelma oli tehty vain tietylle määrälle tyttöjä, ja joidenkin piti vaihdella, koska mielestäni essi kkuitenkin on kisannut tällä kaudella, vaikkei juuri sm:eissä

    ja onnea tytöt hyvästä menestyksestä tällä kaudella ja tsemppiä myös kesän/ens kauden reeneihin;)

    VastaaPoista
  34. En valita mutta nyt se jäi sitten vaivaamaan kun vastausta ei ole tullut?

    VastaaPoista
  35. tai sitten se on vaan joukkueen oma asia kuka kisaa ja missä kisaa ja miks ei ja miks joo, turhaa vääntöö taas liikkeellä tässä blogisssa :D:D odotatteks jo kovaa vannetta??

    VastaaPoista
  36. Lunan ohjelma sai katsojat kyyneliin, aivan mahtavaa! Tsemppiä tulevaan olette taitavia ja osaatte aina eläytyä ohjelmiin. Kai se ettei joku kisaa on valmentajien päätettävissä, ei Luna tytöt sitä varmaan itse päätä, joten osoittakaa ko.kysymys valmentajille jos teitä se oikeasti vaivaa!

    VastaaPoista
  37. ton äskösen kommentin kirjootti zetan eevi

    VastaaPoista
  38. On huippua saada katsoja niin liikkuttuneeksi, että kyyneliä tulee!:) ja eevi mennään kattoon mielellään zetan uusia sivuja.:) ja vannetta ollaan kokeiltu reeneissä ja tykätään siitä!

    VastaaPoista